Deschiderea anului şcolar universitar 2017-2018

Deschiderea oficială a anului universitar 2017-2018, la Facultatea de Inginerie Tehnologică și Management Industrial, a avut loc în data de 2.10.2017, sala CP4, ora 13:00.

Amfiteatrul s-a dovedit neîncăpător pentru numărul mare de boboci care s-au grăbit, curioși, să constate ce le oferă noul statut de student. Amfitrionul întâlnirii, decanul Facultății de Inginerie Tehnologică și Management Industrial, prof. dr. ing. Gheorghe OANCEA, în cuvântul de bun venit, a adresat felicitări studenților de anul I, pentru opțiunea făcută prin alegerea programelor de studii ale Facultății noastre

A urmat apoi prezentarea conducerii Facultății, a Secretariatului, a cadrelor didactice prezente și a reprezentanților companiilor Stabilus Romania S.R.L., Schaeffler Romania S.R.L. și Electoprecizia Electrical Motors S.R.L., care au fost invitați să participe la deschiderea oficială a anului universitar. Întâlnirea a continuat cu cuvântul adresat studenților de către dl. ing. Cristian POPESCU – director Stabilus Romania S.R.L., dl. ing. Marian BOLBOE - director producție sector Automotive, Schaeffler Romania S.R.L. și dl. ing. Stefan RÂȘNOVEANU - director Electoprecizia Electrical Motors S.R.L.