Campus

Cazări ITMI 2023 - 2024
 
 
 Cazarea în anul universitar 2023/2024
 
Informații generale despre procesul de cazare se găsesc la:  https://www.unitbv.ro/studenti/administrative/camine-si-cazari
Studenții care primesc loc de cazare trebuie să confirme locul prin achitarea taxei de cămin aferentă lunii octombrie, conform termenelor precizate în calendar.       Neachitarea taxei în perioadele menționate atrage pierderea locului alocat.
        Etapa I - 14...18 septembrie (ora 15:00)
        Etapa a II-a - 21...24 septembrie
        Etapa a III-a - 27 septembrie
        Cazare în cămine 29.sep...6.oct
 
   IMPORTANT: locul de cazare se pierde după data de 6 octombrie pentru studenții care nu se vor prezenta la cazare.
    
Precizări suplimentare privind procesul de cazare

Facultatea ITMI are alocate locuri de cazare în Căminele 12 (camin12@unitbv.ro) și 14 (camin14@unitbv.ro), Colina Universității.

Comisia de cazare ITMI

La facultatea ITMI cazarea studenților se face conform criteriilor stabilite de Art.6 din Regulamentul privind funcționarea căminelor studențești (aici) și în concordanță cu Art.8.  Repartizarea locurilor de cazare pentru studenții din anul I se face pe programe de studii, proporțional cu numărul de cereri.

Având în vedere “Regulamentul privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date”, notificarea privind cazarea va fi primită de student în contul propriu instituțional intranet (pentru studenții anilor II...IV) sau pe adresa de email declarată la admitere (pentru studenții anului I). Studentul va putea să își descarce contractul de cazare și se va prezenta pentru cazare direct la cămin în perioada 29 septembrie...6 octombrie.

Cazarea studenților de la ID se face conform procedurii de aici.   
 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

În centrul nostru universitar există două mari complexuri studențeşti: Memorandului (MEMO) şi Colina Universității – în total, 13 cămine.

Complexul MEMO: 2534 de locuri de cazare

Complexul Colina Universității: 1.700 de locuri de cazare. Aici sunt alocate locurile de cazare ale facultății ITMI.

În anul universitar 2022/2023, taxele de cămin sunt 410 lei pentru studenții aflați pe locuri finanțate de la buget și 590 lei pentru studenții la taxă.

Studenții români orfani de ambii părinți, studenții proveniți din casele de copii și plasament familial, studenții bursieri CEEPUS, studenții proveniți din postura de șef de promoție al liceului, șef de promoție al programului de licență, sau cu media 10 Ia bacalaureat, studenții din cadrul programului UNITBV susține performanța, studenții bursieri TAS, în condițiile hotârărilor Consiliului de administrație, studenții bugetați, cu părinți cadre didactice/cadre didactice auxiliare (cu excepția studenților doctoranzi) beneficiază de cazare gratuită.

Accesul la internet în căminele studențeşti este gratuit. Totodată, îți punem la dispoziție două săli IT, cu o capacitate de 50 de locuri fiecare. Sălile le vei găsi în corpul C, pe Colină.

Cazarea la cămine

După ce ai ocupat camera la cămin, prima procedură importantă este aceea de a-ți obține viza de flotant, care atestă că ai domiciliul temporar în Braşov. Actele de care ai nevoie sunt afişate la intrarea în fiecare cămin, împreună cu termenul limită de depunere. Actul de identitate îl vei primi înapoi în aproximativ 3 săptămâni, aşa că fă-ți o copie înainte să-l predai pentru viză.

După ce plăteşti căminul, mergi la Administrație, ca să-ți ştampilezi legitimația de cămin. Suma care trebuie plătită este trecută în contractul pe care îl primeşti când te cazezi. Căminul se plăteşte lunar, iar termenul limită de plată este ultima zi din lună. Întârzierile se taxează cu 0,5% pe zi. Dacă întârzii cu plata mai mult de 20 de zile, vei fi chemat la Administrație.

 

COLINA ARENA

Colina Arena este terenul sintetic din complexul studențesc „Colina”. Are o suprafață de 1.000 m2 și este dotat cu instalație de nocturnă.

colina league Medium

Sala mare de sport se află pe Colina Universității și are o suprafață de 1.000 m2. Așadar, este suficient de mare pentru un meci de handbal, baschet, volei, fotbal, tenis de masă, badminton sau tenis de câmp.  

Sala mică de sport (600 m2) și sala de gimnastică (300 m2) se află tot pe Colina Universității.  

Sălile sunt disponibile pentru baschet, volei, tenis de masă, badminton, gimnastică aerobică, ritmică, dansuri, arte marțiale sau tenis de câmp.

 

 

COLINA CLUB

1 392 Medium


La Colina Club, pe Colina Universității (la parterul căminului 16) vă punem la dispoziție mese de biliard și mese de ping-pong pe care le puteți folosi gratuit. Iar marile competiții sportive le puteți urmări la televizor chiar de pe terasa din Colina Club.

 

Cabinete medicale

 DSC 5507 Medium

Dispensar studențesc

Str. Memorandului, nr. 43, Căminul 10
Tel.: 0268/510422
Orar: L-V: 8:00 – 16:00
Pentru a beneficia de serviciile medicale, ai nevoie de cartea de identitate și de carnetul de student
vizat pe anul universitar în curs. Studenții de anul I vor prezenta, în locul carnetului de student, adeverința de student. De consultațiile medicale beneficiază studenții care sunt din afara județului Brașov

 

Cabinet stomatologic

Str. Memorandului, nr. 43, Căminul 10
Tel.: 0268/510422
Orar: L-V: 8:00 – 16:00
De consultații și tratament stomatologic beneficiază toți studenții Universității Transilvania din Brașov. Pentru a beneficia de serviciile medicale, ai nevoie de cartea de identitate și de carnetul de student vizat pe anul universitar în curs.

Toate serviciile medicale sunt gratuite pentru studenții Universității Transilvania din Brașov.

 

Cantine-restaurant

IMG 1866 Medium

Vei putea lua masa la cantinele-restaurant din cele două complexuri studențești:
Cantina 1 (Memo)
Cantina 2 (Colina Universității)

Prețurile sunt pentru buzunarele studențești: costul unui meniu complet este de aproximativ 13 lei.

Vezi meniul zilnic