Campus

Cazări ITMI 2022 - 2023
 
     Informații generale despre procesul de cazare se găsesc la:  https://www.unitbv.ro/studenti/administrative/camine-si-cazari
     Studenții care primesc loc de cazare trebuie să se cazeze conform termenelor precizate în calendar. Necazarea în perioadele menționate atrage pierderea locului alocat.
        Faza I - 25 septembrie
        Faza a II-a - 29 septembrie
        Faza a III-a - 4 octombrie
  
   Precizări suplimentare privind procesul de cazare

Facultatea ITMI are alocate toate locurile de cazare în Căminul 14 Colina Universității.

La facultatea ITMI cazarea studenților se face conform criteriilor stabilite de Art.6 din Regulamentul privind funcționarea căminelor studențești (aici) și în concordanță cu Art.8.  Repartizarea locurilor de cazare pentru studenții din anul I se face pe programe de studii, proporțional cu numărul de cereri.

Având în vedere “Regulamentul privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date”, notificarea privind cazarea va fi primită de student în contul propriu instituțional intranet (pentru studenții anilor II...IV) sau pe adresa de email declarată la admitere (pentru studenții anului I). Studentul va putea să își descarce contractul de cazare și se va prezenta pentru cazare direct la cămin în perioada aferentă fiecărei faze.

Cazarea studenților de la ID se face conform procedurii de aici.   
 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

În centrul nostru universitar există două mari complexuri studențeşti: Memorandului (MEMO) şi Colina Universității – în total, 13 cămine.

Complexul MEMO: 2534 de locuri de cazare

Complexul Colina Universității: 1.700 de locuri de cazare. Aici sunt alocate locurile de cazare ale facultății ITMI.

În anul universitar 2021/2022, taxele de cămin sunt cuprinse între 355 şi 360 lei pentru studenții aflați pe locuri finanțate de la buget și între 510 și 520 lei pentru studenții la taxă. Studenții suferinzi de boli grave sau cu o situație socială dificilă pot beneficia de reduceri/scutiri de taxe.

Accesul la internet în căminele studențeşti este gratuit. Totodată, vă punem la dispoziție două săli IT, cu o capacitate de 50 de locuri fiecare. Sălile le vei găsi în corpul C, pe Colină.

Cazarea la cămine

După ce ai ocupat camera la cămin, prima procedură importantă este aceea de a-ți obține viza de flotant, care atestă că ai domiciliul temporar în Braşov. Actele de care ai nevoie sunt afişate la intrarea în fiecare cămin, împreună cu termenul limită de depunere. Actul de identitate îl vei primi înapoi în aproximativ 3 săptămâni, aşa că fă-ți o copie înainte să-l predai pentru viză.

După ce plăteşti căminul, mergi la Administrație cu chitanța, ca să-ți ştampilezi legitimația de cămin. Suma care trebuie plătită este trecută în contractul pe care îl primeşti când te cazezi. Căminul se plăteşte lunar, iar termenul limită de plată este ultima zi din lună. Întârzierile se taxează cu 0,5% pe zi. Dacă întârzii cu plata mai mult de 20 de zile, vei fi chemat la Administrație.

 

COLINA ARENA

Colina Arena este terenul sintetic din complexul studențesc „Colina”. Are o suprafață de 1.000 m2 și este dotat cu instalație de nocturnă.

colina league Medium

Sala mare de sport se află pe Colina Universității și are o suprafață de 1.000 m2. Așadar, este suficient de mare pentru un meci de handbal, baschet, volei, fotbal, tenis de masă, badminton sau tenis de câmp.  

Sala mică de sport (600 m2) și sala de gimnastică (300 m2) se află tot pe Colina Universității.  

Sălile sunt disponibile pentru baschet, volei, tenis de masă, badminton, gimnastică aerobică, ritmică, dansuri, arte marțiale sau tenis de câmp.

 

 

COLINA CLUB

1 392 Medium


La Colina Club, pe Colina Universității (la parterul căminului 16) vă punem la dispoziție mese de biliard și mese de ping-pong pe care le puteți folosi gratuit. Iar marile competiții sportive le puteți urmări la televizor chiar de pe terasa din Colina Club.

 

Cabinete medicale

 DSC 5507 Medium

Dispensar studențesc

Str. Memorandului, nr. 43, Căminul 10
Tel.: 0268/510422
Orar: L-V: 8:00 – 16:00
Pentru a beneficia de serviciile medicale, ai nevoie de cartea de identitate și de carnetul de student
vizat pe anul universitar în curs. Studenții de anul I vor prezenta, în locul carnetului de student, adeverința de student. De consultațiile medicale beneficiază studenții care sunt din afara județului Brașov

 

Cabinet stomatologic

Str. Memorandului, nr. 43, Căminul 10
Tel.: 0268/510422
Orar: L-V: 8:00 – 16:00
De consultații și tratament stomatologic beneficiază toți studenții Universității Transilvania din Brașov. Pentru a beneficia de serviciile medicale, ai nevoie de cartea de identitate și de carnetul de student vizat pe anul universitar în curs.

Toate serviciile medicale sunt gratuite pentru studenții Universității Transilvania din Brașov.

 

Cantine-restaurant

IMG 1866 Medium

Vei putea lua masa la cantinele-restaurant din cele două complexuri studențești:
Cantina 1 (Memo)
Cantina 2 (Colina Universității)

Prețurile sunt pentru buzunarele studențești: costul unui meniu complet este de aproximativ 13 lei.

Vezi meniul zilnic