Deschidere oficiala a anului universitar 2018 - 2019

Festivitatea de deschidere a anului universitar 2018 ÷ 2019, la Facultatea de Inginerie Tehnologică și Management Industrial, a avut loc în data de 1.10.2018, în sala CP4, ora 13:30

deschidere oficiala 2018
 
Festivitatea de deschidere a anului universitar 2018 ÷ 2019, la Facultatea de Inginerie Tehnologică și Management Industrial, a avut loc în data de 1.10.2018, în sala CP4, ora 13:30.
 
Ceremonia s-a desfășurat în prezența reprezentanților unor companii de renume din Brașov: d-l ing. Klaus Cierocki, (Vice President Engine Components Schaeffler Germania), d-l ing. Cristian Popescu (director general Stabilus România), d-l ing. Dorin Șaramet (director general Lingeman România), d-l ing. Ștefan Râșnoveanu (director Electroprecizia Electrical Motors), d-l ing. Simone Gâlea (manager HR Schaeffler România) și d-l ing. Marian Bolboe (Director Automotive Schaeffler România).
 
Cuvântul de bun venit, adresat bobocilor, a fost rostit de către prof. dr. ing. Gheorghe OANCEA, decanul Facultății de Inginerie Tehnologică și Management Industrial, care a felicitat studenții de anul I, pentru opțiunea făcută prin alegerea programelor de studii ale Facultății noastre.
 
A urmat, apoi, prezentarea conducerii Facultății, a Secretariatului, a cadrelor didactice prezente și a invitaților care au participat la deschiderea oficială a anului universitar. Întâlnirea a continuat cu cuvintele adresate studenților, de anul I, de către cei șase oaspeți de seamă ai Facultății.