Facultatea ITMI aniversează 55 ani de existență academică

În anul 2019 Facultatea de Inginerie Tehnologică și Management Industrial (ITMI) sărbătorește 55 de ani de existență ca structură academică. Înființată în anul 1964 sub denumirea Facultatea de Tehnologia Construcțiilor de Mașini, facultatea ITMI coordonează astăzi 6 programe de studii de licență cu frecvență dintre care unul este și în regim de învățământ la distanță, 4 programe de studii de masterat și două domenii de doctorat.

Detalii:

Vineri, 22 noiembrie 2019 Facultatea de Inginerie Tehnologică și Management Industrial (ITMI) sărbătorește 55 de ani de existență ca structură academică.

În anul 1964 a luat ființă Facultatea de Tehnologia Construcțiilor de Mașini (TCM), în urma "scindării" Facultății de Mecanică. Cele două facultăți împreună cu alte 6 facultăți, au format Universitatea din Brașov, începând cu anul 1971.

Astăzi, după 55 ani de la înființare, Facultatea ITMI coordonează 6 programe de studii de licență cu frecvență dintre care unul este și în regim de învățământ la distanță, 4 programe de studii de masterat și două domenii de doctorat.

Acest eveniment aniversar se va desfășura la Aula "Sergiu T.Chiriacescu", începând cu ora 10. Tot cu această ocazie, de la ora 15, este programată o întâlnire a Consorțiului Facultăților de Inginerie Mecanică și Industrială.

Vă așteptăm cu drag pentru a sărbători cu bucurie această frumoasă vârstă a maturității și să privim cu încredere spre viitor.