Conferințe

Află ultimele informații despre conferințele, simpozioanele și workshop-urile organizate de noi și noutăți despre activitatea științifică desfășurată în facultate.

International Conference on Computing and Solutions In Manufacturing Engineering - CoSME

Conferința își propune să reunească specialiști din universități și industrie, din țară și din străinătate, în scopul prezentării și dezbaterii asupra celor mai noi realizări din domeniul ingineriei fabricației, pentru a stimula inovațiile tehnice și științifice privind dezvoltarea durabilă în domeniul proiectării și fabricației de produse, pentru a crea cadrul pentru schimbul celor mai noi idei privind ingineria produselor.


Ediții organizate: CoSME 2004, CoSME 2008, CoSME 2012, CoSME 2016. Ultima ediție a fost indexată ISI WoS-CPCI.http://www.unitbv.ro/cosme16/


Simpozionul RECENT se organizează concomitent cu fiecare aparitie a revistei RECENT - revista de inginerie industrială. Ediții organizate: 53 (organizate cu o periodicitate de trei (patru) / an, cu apariții de obicei in lunile martie, iulie, noiembrie, și numere suplimentare pentru diferite manifestări științifice organizate în facultate)


http://www.recentonline.ro