Concursul SCARA 2024 - ediția a treia

Departamentul Ingineria fabricației organizează a treia ediție a concursului SCARA - CAD și 3D Printing pentru liceenii creativi Obiectivul concursului este stimularea creativității elevilor care posedă cunoștințe de utilizare a unui pachet software de proiectare asistată de calculatorși promovarea tehnologiilor digitale în domeniul fabricației industriale.

SCARA 2024 - ediția a treia. Concurs de CAD și 3D Printing pentru liceeni creativi

Departamentul Ingineria fabricației organizează a treia ediție a concursului SCARA -  CAD și 3D Printing pentru elevii de liceu care posedă cunoștințe de utilizare a unui pachet software de proiectare asistată de calculator. Obiectivul concursului este stimularea creativității și promovarea tehnologiilor digitale în domeniul fabricației industriale.
Elevii de liceu, indiferent de clasa în care învață, sunt invitați să proiecteze modele 3D cu tema SCARA sau PIRAMIDA în orice mediu CAD.
Lucrările elevilor, sub formă de fișiere CAD, vor fi înscrise în concurs prin intermediul formularului online disponibil la linkul:
Formular de înscriere
Perioada de înscriere a lucrărilor este 15.01.2024-23.02.2024.
Lucrările premiate vor fi fabricate prin imprimare 3D pe imprimantele disponibile în laboratorul de specialitate al departamentului.
Premierea lucrărilor se va face în cadrul zilelor Universității Transilvania din Brașov (1-5.03.2024).
 
pdfPliantul de promovare