Student Design & Manufacturing Competition 2022

Facultatea de Inginerie tehnologică și management industrial, prin Departamentul Ingineria Fabricației organizează cea de-a doua ediție a Concursului Național Student Design & Manufacturing Competition 2022, în luna noiembrie. Scopul acestui concurs este de a promova creativitatea în procesul de fabricație, furnizând comunității inginerești noi perspective în dezvoltarea conceptuală a produselor, și de a crea, dezvolta și menține un forum al studenților cu scopul popularizării ideilor noi și inovatoare.

Facultatea de Inginerie tehnologică și management industrial, prin Departamentul Ingineria Fabricației organizează cea de-a doua ediție a Concursului național Student Design & Manufacturing Competition 2022, în luna noiembrie. Scopul acestui concurs este de a promova creativitatea în procesul de fabricație, furnizând comunității inginerești noi perspective în dezvoltarea conceptuală a produselor, și de a crea, dezvolta și menține un forum al studenților cu scopul popularizării ideilor noi și inovatoare.

Echipele de studenți pot participa la competiție cu proiecte, modele sau machete din domeniul științei și ingineriei fabricației.

Tematica competiției cuprinde:

   - Fabricație/robotică asistată de calculator;
   - Dezvoltarea sistemelor și proceselor de fabricație;
   - Aplicații ale materialelor noi în industria de automobile, aerospațială, în prototipare și protezare;
   - Soluții software/hardware care contribuie la îmbunătățirea proceselor de fabricației.

Detalii

Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului poate fi consultat aici

Calendarul privind organizarea și desfășurarea concursului poate fi consultat aici

Afișul competiției poate fi consultat aici

Flyer-ul competiției poate fi consultat aici